مطلب طنزی که توی روزنامه چاپ نشد.

ظاهراً «مک‌دونالد» قرار است به ایران بیاید. خب تصور کنید مک‌دونالد در ایران چند شعبه باز کرده. طبیعتاً وقتی کارش گرفت، مثل «اکبرجوجه» که بعدش «اصغرجوجه» و بقیه‌ی جوجه‌ها باز شد، انواع و اقسام مک‌دونالدها در مناطق مختلف کشور شروع به کار می‌کند. بعد از مدتی این قدر مک‌دونالدها زیاد می‌شوند که شعبه‌ی اصلی گم می‌شود! مثل اکبرجوجه که هیچ‌کس نفهمید اصلی‌اش کدام بود! بعد احتمالاً مک‌دونالدهای بدلی و «ساندویچ با طرح مک‌دونالد» وارد بازار می‌شود! کارگاه‌های زیرزمینی مک‌دونالد پیدا می‌شوند. بعد فرآورده‌های مرتبط دیگر هم، نوع مک‌دونالد می‌سازند؛ یعنی سوسیس مک‌دونالد، باگت مک‌دونالد و حتی خیارشور مک‌دونالد به بازار می‌آید! در این شرایط احتمالاً مک‌دونالد بعد از مدتی تجربیات جدیدی از ایران پیدا می‌کند. می‌بیند بعضی از ساندویچ‌فروشی‌های ایرانی، روغن سرخ‌کردنی را هفته‌ای یک بار عوض می‌کنند، گوشت کیلویی 20-30 هزار تومان است ولی بعضی‌ها سوسیس و کالباس 5 هزار تومانی دارند! خب او هم یاد می‌گیرد و می‌رود در تمام دنیا این روش‌ها را به کار می‌گیرد! البته با توجه به این‌که مصرف فست‌فود توی ایران بالاست، احتمالاً کار مک‌دونالد توی ایران خیلی بگیرد. حتی شاید تصمیم بگیرند شعبه‌های دیگرشان در کشورهای دیگر و حتی آمریکا را تعطیل کنند و کلاً بیایند ایران!